Ask Madhav Episode 27: Realme GT, Realme Book, DIZO and more

- Advertisement -JBL

Another episode of Ask Madhav was conducted yesterday and Madhav has clarified different types of queries of the fans in this episode. In episode 27 several questions are being asked on various products along with Realme upcoming launched as well.

We will put forward some of the questions and its answers in short from the Ask Madhav episode 27.

Q1. Realme X7 Max Milky Way colour availability?
Ans: June 24

Q2. Realme UI 2.0 for Realme X2 Pro?
Ans: This Month, which is June

Q3. Realme GT India launch?
Ans: Before Deepawali. Diwali in India is on November 4, 2021

Q4. Realme ₹30,000+ Devices?
Ans: In the second half of 2021 and Realme, GT will be Priced above ₹30,000

- Advertisement -

Q5. Realme Laptop Indian launch?
Ans: It will launch this year, which is expected to be within a couple of months.

Q6. Realme Trimmer launch?
Ans: Next Month, that is in July, 2021

Q7. Can we expect Narzo as an independent brand?
Ans: Not as of now

Q8. When is the first product launch of Dizo?
Ans: Launching soon

Watch the video here:

- Advertisement -
astroani
You can find Arnab mostly editing about smartphone launches and other smartphone-related news. Searching for the latest and the best news regarding smartphones and presenting it in an article is his sole intention. He also covers press releases, has also given many gadget reviews. If you have any leads and tips regarding any topics feel free to drop a mail: [email protected]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.



Related Articles

More To Consider

NordVPN WW

Stay Connected

13,642FansLike
62FollowersFollow
122FollowersFollow
Boat Lifestyle [CPS] IN

Hot Topics

Latest Articles

Trending

Featured

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add technosports.co.in to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×